Om SEE Travel & Tours

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

Vårt selskap

Reisebyrået SEE Travel & Tours er et aksjeselskap etablert i 2004. Vi har med tiden tilnærmet oss lang erfaring og tilknyttet et stort nettverk innen bransjen. Med samarbeidspartnere over hele verden har vi utviklet høy kompetanse for å tilby ubegrensede muligheter for våre kunder med hensyn til deres ønsker og behov. Vi har gjennom flere år arrangert reiser til grupper opp til flere tusen mennesker, og har spesialisert oss innen dette området.

SEE Travel & Tours er et sammensatt team av mennesker med ulik bakgrunn, relevant erfaring og kompetanse innen reiseliv. Vi jobber på detaljnivå for at du som kunde skal få den beste opplevelsen med høy kvalitet til best pris!

Stort utvalg av reisemål

Vi i SeeTravel har et bredt spekter av reisemål som passer til enhver smak og interesse. Enten du drømmer om en avslappende strandferie, en spennende storbyopplevelse eller et eventyr i naturen, har vi noe for deg. Vårt erfarne team har reist over hele verden for å finne de beste reisemålene, og vi vil alltid strekke oss langt for å sikre at du får den reiseopplevelsen du drømmer om.

Skreddersydd etter kundens ønsker

Vi tror på å tilby skreddersydde reiseløsninger for hver enkelt kunde. Vi vil alltid lytte til dine ønsker og behov, og jobbe tett med deg for å utforme den perfekte reisen for deg. Enten du ønsker å reise alene, med familien eller med en gruppe, vil vi tilpasse reisen etter dine ønsker og behov for å sikre at du får den beste opplevelsen mulig.

Lettvint og tett samarbeid

Vi ønsker å gjøre reiseplanleggingen så enkel som mulig for deg. Vi vil være din partner gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og etterarbeid. Vi vil alltid være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi deg råd og veiledning underveis. Vårt mål er å gjøre reiseopplevelsen så stressfri og enkel som mulig for deg.

Erfaring og trygghet

Med mer enn 10 års erfaring i reiselivsbransjen, kan du være trygg på at du er i gode hender med oss. Vi har opparbeidet oss et rykte som en pålitelig og erfaren leverandør av reiser og opplevelser. Vi samarbeider kun med nøye utvalgte partnere, slik at vi kan garantere høy kvalitet på alle reisene vi tilbyr. Vi tror på å tilby reiser som går utover det vanlige, og vi vil alltid strekke oss langt for å sikre at du får den reiseopplevelsen du fortjener.

Teamet bak SEE Travel

Susan Ekholt
Susan er vår hardtarbeidende daglige leder som virkelig bryr seg om å skape gode opplevelser som varer livet ut for våre kunder.
Esther E. Vedvik
Julia Tischhauser
Phasellus a nulla in neque lacinia posuere. Etiam auctor facilisis augue vel gravida.
Zion Williams
Airtable
Pellentesque in nisi aliquet, pellentesque purus eget, imperdiet turpis. Fusce at enim quis neque viverra convallis. Vivamus ut elementum leo, eget tempus nisl. Sed viverra enim ac turpis posuere consectetur.
Zion Williams
Airtable
Pellentesque in nisi aliquet, pellentesque purus eget, imperdiet turpis. Fusce at enim quis neque viverra convallis. Vivamus ut elementum leo, eget tempus nisl. Sed viverra enim ac turpis posuere consectetur. Sed enim nibh, consequat vitae lacus eu, ullamcorper ullamcorper massa.
Tamara Dillon
Google
Phasellus a nulla in neque lacinia posuere. Etiam auctor facilisis augue vel gravida.
Tamara Dillon
Google
Start planleggingen

Er dere klar til å skape uforglemmelige minner med deres gruppe?

Start planleggingen nå